Eva Tebbe

Harples 

Altijd al betoverd geweest door de klank van de harp, en wil je het eindelijk eens zelf proberen? Of misschien speelde je al harp en wil je het graag weer oppakken. Zit je in een (harp)ensemble en willen jullie je samenspel opfrissen? 

Van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende proefles harp en/of samenpel!

De harp is een van de fijnste instrumenten om mee te beginnen; je tovert direct prachtige klanken uit het instrument! Al tijdens je eerste jaar kan je leuke liedjes spelen; solo of met andere instrumenten samen.

Korte bio harpdocent Eva Tebbe 

Eva staat als veelzijdige muzikale persoonlijkheid op de (inter)nationale klassieke kamermuziekpodia, verstrekt compositieopdrachten en arrangeert haar eigen repertoire. Als performer werkt zij veelvuldig mee aan grote theaterproducties. Het leven van een artiest is veelzijdig: “Het combineren van lesgeven en uitvoeren heb ik altijd als onmisbaar, gezond en inspirerend ervaren omdat ik zo mijn kennis, ervaring en liefde voor muziek kan delen met leerlingen van alle leeftijden en fases van ontwikkeling.” Inmiddels geeft Eva al ruim 20 jaar met veel plezier harples en ensemble les aan beginners, gevorderden en leerlingen die een leven in de muziek ambiëren. Eva Tebbe maakt vast deel uit van Duo Bilitis  (twee harpen en zang)en de Eef van Breen Group

Lees meer over Eva op haar website: www.evatebbe.nl

harples Eva Tebbe