Amanda Muller

Zangles

Korte biografie:

Mijn naam is Amanda Muller, muzikante in hart en nieren. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door muziek. Mijn inspiratiebronnen zijn o.a. Aretha Franklin, Eva Cassidy, Mathilde Santing, Stevie Wonder en Trijntje Oosterhuis. Gedurende mijn schooltijd volgde ik zang-, fluit-, gitaar- en pianoles en speelde ik in diverse bands, ensembles en orkesten.

Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik de studie Docent Muziek gaan volgen aan het conservatorium van Alkmaar. In het tweede leerjaar van de opleiding auditeerde ik voor een leerproject bij kindermuziektheatergroep Samba Salad en heb ik daarmee ongeveer een jaar met spel, acts, vocaal en instrumentaal (fluit en saxofoon) theatervoorstellingen door het land gegeven.

Omdat ik de liefde voor het podium zou gaan missen besloot ik de opleiding Docent Muziek later af te maken en eerst de opleiding Pop/Sessie Musicus te gaan doen, waar ik zang studeerde bij Esmee Bor Stotijn, Sylvi Lane en Herman van Doorn (diploma behaald in 2009). In mijn examenjaar auditeerde ik voor een project waardoor ik backings bij Boris mocht zingen.

Na mijn zangopleiding heb ik mijn Docent Muziek opleiding in 2011 afgerond op het conservatorium te Amsterdam. Onlangs heb ik de cursus EVT (Estill Voice Training) level 1 en 2 gevolgd bij Alberto Ter Doest. Dit is een zangtechniek die wetenschappelijk onderbouwd is. Ik kan aanraden deze cursus te doen!
Informatie en tarieven:

Tijdens mijn zanglessen besteed ik veel aandacht aan, enerzijds techniek; mijn streven is om mijn leerlingen op een gezonde manier te laten zingen, zodat zij geen stemproblemen krijgen. Onlangs heb ik de cursus EVT (Estill Voice Training) level 1 en 2 gedaan. Hierin heb ik geleerd via kijken naar filmpjes van het strottenhoofd, voelen en zingen wat ieder spiertje en kraakbeentje doet bij elke manier van zingen. Dit heeft mijn visie op het lesgeven en het zingen verrijkt.

Wat de leerlingen zeggen

Amanda is ...
Naam
X jaar les bij Pieter
andere referentie....
leerling
Plaats