Pollyann Wanders

Dwarsfluitles

Korte biografie:

Mijn naam is Pollyann Wanders en ik ben dwarsfluitdocente bij het docentencollectief Muziekles Waterland.

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het conservatorium van Alkmaar bij Eugenie v/de Grinten. Ik geef graag les op een persoonlijke manier en voel mij altijd zeer betrokken bij mijn leerlingen. Ik probeer bij iedereen zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen vanuit een positieve benadering.

Mijn lange ervaring waarborgt een professionele instelling op didactisch en pedagogisch gebied. Tijdens mijn loopbaan heb ik in verschillende ensembles gespeeld. Tevens heb ik meegewerkt aan diverse CD’s en inhoudelijk bijgedragen bij uitgaven voor dwarsfluit (Uitgaven Broekmans en van Poppel).

Wilt u meer informatie over dwarsfluitles in Purmerend? U kunt een e-mail sturen voor het maken van een afspraak of het contact formulier invullen, dan neem ik snel contact met u op.

Wat de leerlingen zeggen

Locatie muzieklessen

De muzieklessen vinden plaats in Purmerend en de lestijden worden in overleg afgesproken met de muziekdocenten op de dagen dat zij aanwezig zijn in het voormalige gebouw van muziekschool Waterland. Graag tot ziens!

De muzieklessen vinden plaats in  het gebouw van ‘Muziekschool Waterland’.

Docentencollectief Muziekles Waterland
Geulenstraat 62
1441 RZ Purmerend