Birthe Blom - viool

Vioolles in Purmerend

Mijn naam is Birthe Blom, ik ben violiste en woon in Hoorn. Ik studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en rondde mijn studie in Zwitserland af bij de vermaarde violist Pierre Amoyal, die zelf leerling was van Jasha Heifetz.

Naast het geven van concerten, geef ik graag les aan leerlingen van alle niveaus.

Plezier in het vioolspelen en de liefde voor muziek zijn voor mij de belangrijkste componenten die ik hoop over te brengen op mijn leerlingen.Ik probeer mijn leerlingen te inspireren om hun verbeeldingskracht en hun fantasie zo veel mogelijk te gebruiken. Dit gebruik ik als basis bij de opbouw van een goede viooltechniek. Spelplezier staat voorop! Daarbij is samenspelen met anderen een belangrijke stimulans bij het leren.

Ben je op zoek naar een enthousiaste docente met passie voor de viool?

Neem contact met mij op.

Meer informatie over mijzelf kan je lezen op m’n website:

www.birtheblom.com

 

Birthe blom vioolles purmerend