Viooldocent - vioolles

Peter Vinken

Peter_vinken_muziekles_waterland_viool_les_purmerend

Korte biografie: Peter Vinken kreeg zijn eerste viool- en hobolessen vanaf zijn 10de aan de muziekschool van zijn geboorteplaats Alkmaar. Op het conservatorium studeerde hij viool bij Maarten Veeze en Jean Louis Stuurop. Van jongs af aan heeft hij een brede muzikale belangstelling. Zo speelde hij viool in diverse jeugdorkesten, kamermuziekensembles en salonorkesten.

Edgar Pujol

vioolles tarieven Edgar Purmerend

My name is Edgar Pujol. I was born in Barcelona and I studied violin at the International Menuhin Music Academy in Switzerland with Alberto Lysy and later on with Pierre Amoyal. I played concerts all around the world but now I am more quite living in Hoorn with my wife and two children.

During my own study at the International Menuhin Academy in Switzerland, I was regularly asked to assist Alberto Lysy. Next to my private students I also gave masterclasses in Spain, Argentinia and Portugal.

Teaching is one of my biggest passions.

vioolles tarieven Birthe

Ik studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en rondde mijn studie in Zwitserland af bij de vermaarde violist Pierre Amoyal, die zelf leerling was van Jasha Heifetz.

Naast het geven van concerten, geef ik graag les aan leerlingen van alle niveaus.

Plezier in het vioolspelen en de liefde voor muziek zijn voor mij de belangrijkste componenten die ik hoop over te brengen op mijn leerlingen