Sergio Sánchez

Klarinetles 

Ik ben Sergio Sánchez, en ik speel klarinet. Ik heb ruim zeven jaar ervaring in het geven van klarinetlessen. Ik heb privelessen gegeven aan zowel kinderen als aan volwassenen, in uiteenlopende stijlen: van klassiek tot volksmuziek. Ik geniet altijd enorm van het lesgeven. Ik vind het heel inspirerend wanneer ik iemand enthousiast kan maken voor muziek of het spelen van een instrument.

Wat kun je van mijn lessen verwachten? In mijn lessen zal ik je elk detail van het klarinetspel leren: ademen, vingerzetting, ontspannen, embouchure… Ook zullen we samen spelen: dat is het beste deel van muziek maken! Wij kunnen ons concentreren op de soort muziek die je het leukst vindt: klassieke muziek, volksmuziek, liedjes die jij leuk vindt, improviseren…

Als je van basklarinet houdt: ik geef ook basklarinetles

Korte biografie:

Sergio Sánchez heeft een master studie klarinet aan het Conservatorium van Amsterdam afgerond. Hij is lid van prestigieuse orkesten, zoals EUYO (European Youth Orchestra) or NJO (Nationaal JeugdOrkest). Hij heeft ook gespeeld met De Nieuwe Philarmonie Utrecht, The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands, NPhM (Neue Philarmonic München), etc.

                  Voorafgaand aan Amsterdam, heeft hij aan Conservatorium Maastricht gestudeerd met een Erasmus Beurs, en aan het Conservatorium van Salamanca, Spanje. Ondertussen volgde hij talrijke masterclasses met gerenommeerde leraren: Yehuda Gilad (EEUU), Vicente Alberola (Spain), Roeland Hendrikx (Belgium), Giovanni Punzi (Italy) or Sergey Eletskiy (Russia). Recentelijk heeft hij Oude Muziek in Amsterdam gestudeerd met Frank van de Brink.

Sergio staat graag op het podium met verscheidene kamermuziek groepen, waaronder: Pollock Duo, Meraki Duo of Alizés Blaaskwintet.

klarinetles Purmerend Sergio Sanchez