Menno van Veen - zangles

Zangles en songwriting in Purmerend van Menno

Korte biografie:

Ik ben Menno van Veen en ben afgestudeerd aan het conservatorium van Haarlem. Ook heb ik songwriting gestudeerd in Engeland aan het LCoM.
Naast lesgeven treed ik vaak op met mijn band waar ik zelf de muziek voor schrijf. Afgelopen mei speelde ik op de mainstage van bevrijdingspop Haarlem tussen artiesten als Suzan & Freek en Maan. Daarnaast speel ik piano en schrijf ik muziek voor andere artiesten

Ik werk met kinderen en volwassenen van alle leeftijden.

Het maakt niet uit of je alleen les neemt voor het plezier of dat je grote ambities hebt.
Voor iedereen maak ik lessen op maat. Daarbij houd ik rekening met jouw eigen wensen. Zang- en songwriting kunnen in overleg eventueel worden gecombineerd.
Het lijkt mij super leuk om je te helpen bij het ontwikkelen van jouw zangstem, muzikaliteit. En laten we vooral veel plezier hebben met het maken van muziek!

Zangles en songwriting

Ik geef zangles en songwriting aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden.
Het maakt niet uit of je alleen les neemt voor het plezier of dat je grote ambities hebt. Voor iedereen maak ik lessen op maat. Daarbij houd ik rekening met jouw eigen wensen. Zang- en songwriting kunnen in overleg eventueel worden gecombineerd. Het lijkt mij super leuk om je te helpen bij het ontwikkelen van jouw zangstem, muzikaliteit. En laten we vooral veel plezier hebben met het maken van muziek!
Menno van Veen Zangles Purmerend
Zangles Purmerend van Menno
Menno van Veen Zangles