Alberto Klein Goldewijk

Pianoles

Korte biografie:

Hallo, mijn naam is Alberto Klein Goldewijk (afgestudeerd pianist, Sweelinck Conservatorium Amsterdam). Ik geef al meer dan 25 jaar pianoles aan kinderen en volwassenen, in solo, duo- of groepslesverband. Van 2004-2016 heb ik veel leerlingen leren pianospelen aan de Muziekschool Waterland, en ben nu (2020) weer terug bij Muziekles Waterland. Ook in Amsterdam en Haarlem geef ik pianolessen.

 

Daarnaast was ik jarenlang zeer actief in het theater als pianist, componist, arrangeur en muzikaal leider bij grote musicals, toneelvoorstellingen, kleinkunst- en cabaretvoorstellingen. Dat heeft zijn weerslag in mijn lesaanpak: naast het bijbrengen van een gedegen klassieke basis, is er in mijn lessen ook veel ruimte voor populaire muziek, leren improviseren en het aanleren om jezelf of anderen te begeleiden aan de piano.

Maar bovenal: plezier in, en enthousiasme voor piano en muziek!

De huidige docenten piano niet verder uitbreiden. Dus zoeken wij enthousiaste collega’s die het leuk vinden om les te geven aan jong en oud, beginnende en gevorderde leerlingen. Ben je een gediplomeerde muziekdocent en heb je interesse om je aan te sluiten bij ons muziekcollectief? Klik dan hier  voor meer informatie.