Gitaardocenten - gitaarles

Martijn Baaijens

Martijn Baaijens_gitaar_les_muziekles_waterland

Martijn Baaijens begon op zeer jeugdige leeftijd met gitaar spelen en met klassiek gitaarlessen toen hij 9 jaar was. Hij speelde op 13 jarige leeftijd zijn eerste optredens (samen met zijn broer op drums) op lokale muziek festivals. 

Martijn heeft klassiek gitaar gestudeerd in Den Haag bij Robby Faverey en Zoran Dukic.Martijn heeft vier jaar als gitaardocent gewerkt bij de voormalige muziekschool Waterland in Purmerend en is werkzaam bij Gitaarschool Amsterdam in Amsterdam Zuid-Oost en als prive gitaar docent in Amsterdam.

Arjan Ruyter

arjan_Ruyter_gitaar_les_muziekles_waterland

Korte biografie: Arjan Ruyter begon op 11-jarige leeftijd met gitaarlessen, studeerde aan het Conservatorium van Alkmaar en behaalde in 1988 zijn einddiploma. Sindsdien is hij werkzaam als gitaardocent en werkte op verschillende muziekscholen (Toonbeeld in Castricum, Muziek en Dansschool Amselveen, De Kunstlinie Almere). 

Momenteel werkt hij op het CKV Almere en bij het Kollektief Muziek en Theater in de klas te A’dam. Hij is lid van de European Guitar Teachers Association (EGTA) en was hij jaren bestuurslid van de Stichting Alhambra te Alkmaar (een stichting die jonge talentvolle gitaristen een podium gaf).