Gitaardocenten - gitaarles

Martijn Baaijens_gitaar_les_muziekles_waterland

Martijn Baaijens

Martijn Baaijens begon op zeer jeugdige leeftijd met gitaar spelen en met klassiek gitaarlessen toen hij 9 jaar was. Hij speelde op 13 jarige leeftijd zijn eerste optredens (samen met zijn broer op drums) op lokale muziek festivals. 

Martijn heeft klassiek gitaar gestudeerd in Den Haag bij Robby Faverey en Zoran Dukic.Martijn heeft vier jaar als gitaardocent gewerkt bij de voormalige muziekschool Waterland in Purmerend en is werkzaam bij Gitaarschool Amsterdam in Amsterdam Zuid-Oost en als prive gitaar docent in Amsterdam.

Reinder Oldenburger gitaarles

Reinder Oldenburger

Reinder Oldenburger is in 2007 afstudeerde aan het Sweelinck Conservatorium. In 2008 voegde Reinder zich bij de band van Mina Caputo (Life of Agony, NYC) waarmee op Europees niveau gespeeld werd en door een sterke chemie met Mina al snel een nieuwe samenwerking ontstond in de vorm van een muzikaal duo onder de naam The Neptune Darlings. In 2017 ging Reinder door naar Los Angeles waar hij gevraagd werd deel uit te maken van Ocean Hills, de nieuw-opgerichte band van Ignite / Pennywise zanger Zoli Teglas. Naast lesgeven en live spelen heeft Reinder een passie voor het schrijven van muziek en gitaar arrangementen.

Iedereen is welkom voor gitaarlessen; van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. Lessen kunnen worden gegeven op zowel elektrische als akoestische gitaar.  

Arjan Ruyter

Arjan Ruyter geeft geen gitaarles meer bij het muziekcollectief in Purmerend. Bovenstaande gitaardocenten hebben nog plek voor nieuwe leerlingen.