Nico van Zadel - Pianoles

Korte biografie:

Nico van Zadel is geschoold als klassiek pianist, maar hij is ook altijd actief geweest in de pop- en jazzmuziek. Na zijn eindexamen aan de Muziekpedagogische Akademie in Alkmaar werd hij op het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam aangenomen voor het hoofdvak Compositie.

Als pianist heeft hij opgetreden onder andere in Moskou, Boedapest, Praag, Jihlava, Barcelona en Mannheim. Twaalf jaar lang was hij vaste begeleider en repetitor van kinderkoor De Kickers. Tegenwoordig treedt hij regelmatig op als toetsenist van het eigentijdse jazzkkwartet Moules Frites.In 2010 studeerde hij af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als Master Kunsteducatie.Nico werkt ook bij Muziekschool Waterland, waar hij als afdelingshoofd onder andere verantwoordelijk voor de onderwijsontwikkeling en voor de samenwerking met de scholen in Waterland. Daarnaast is hij coördinator van De Popfabriek.

Nico verveelt zich niet, maar wil het lesgeven niet missen. Kinderen, scholieren, volwassenen, beginners en gevorderden zijn allemaal welkom. Alle stijlen kunnen aan bod komen: pop, klassiek, jazz, musical, etc.

 

Wat de leerlingen zeggen

Referentie leerling
Naam
Plaats
andere referentie....
leerling
Plaats