Arjan Ruyter

Gitaarles Purmerend

Korte biografie:

Arjan Ruyter begon op 11-jarige leeftijd met gitaarlessen, studeerde aan het Conservatorium van Alkmaar en behaalde in 1988 zijn einddiploma. Sindsdien is hij werkzaam als gitaardocent en werkte op verschillende muziekscholen (Toonbeeld in Castricum, Muziek en Dansschool Amstelveen, De Kunstlinie Almere).

Momenteel werkt hij op het CKV Almere en bij het Kollektief Muziek en Theater in de klas te A’dam. Hij is lid van de European Guitar Teachers Association (EGTA) en was hij jaren bestuurslid van de Stichting Alhambra te Alkmaar (een stichting die jonge talentvolle gitaristen een podium gaf).

Arjan heeft veel ervaring in het gitaarles geven aan jonge kinderen (vanaf 6 jaar). Hij geeft zowel prive- als groepslessen en begeleidt hij gitaar-ensembles. In zijn lessen komen diverse muziek/gitaarstijlen aan bod, bijvoorbeeld: klassiek, blues, pop, Spaans, flamenco, tango, bossa nova, ragtime en jazz.

 

Lesdagen:
Op maandag heeft Arjan weer ruimte voor nieuwe leerlingen vanaf 6 jaar.


Contact:

E-mail: arjanruyter@gmail.com

Telefoon: 072 – 5158230

Mobiel: 06 – 31591397

Arjan speelt samen in het Duo: “Encuentro intenso”

Wat de leerlingen zeggen

Ik ben Elin Horn en zit al bijna 3 jaar op gitaarles bij meester Arjan. Ik vind de gitaarles heel leuk ,omdat het altijd heel gezellig is. En de meester is heel erg lief ,en geeft goede uitleg . Maar hij is soms wel streng maar dat hoort erbij... Ik leer heel veel en ik ga nooit stoppen met gitaarspelen."
Elin Horn
uit Zuidoostbeemster