Inschrijving Princes Christina Concours vanaf 1 oktober

Inschrijing 1 oktober geopend

Princes Christina Concours: Inschrijven vanaf 1 oktober

Het Prinses Christina Concours organiseert concoursen voor alle jongeren die zich bezighouden met klassieke muziek, compositie of jazz. Met onze concoursen willen wij jongeren aanmoedigen om door te gaan met muziek te maken. Iedereen mag meedoen!

Het is heel leerzaam om mee te doen aan een concours, want wat betekent het nou om op een podium te staan en voor publiek een zelfgekozen stuk uit te voeren? En hoe is het om voor een professionele jury te spelen? Hoe ga je om met eventuele zenuwen en speel je om te winnen of vind je het gewoon leuk om een keertje mee te doen?
Lang niet iedereen komt in de finale. Wel krijgt iedere deelnemer na afloop in een jurygesprek tips en adviezen om weer verder te gaan. Deelnemers ontvangen bovendien een certificaat van deelname.

Prinses Christina Concours (klassiek)
Ieder jaar van januari t/m april
In ‘s-Hertogenbosch, Zaandam/Haarlem, Groningen, Enschede, Maastricht en Rotterdam (Nationale Halve Finale en Nationale Finale in Den Haag)
Voor jongeren van 12 t/m 19 jaar (zang t/m 21 jaar) die een muziekinstrument bespelen of kunnen zingen en ver genoeg genoeg zijn om een klassiek stuk te kunnen uitvoeren

 

Meer informatie en inschrijven kan via de website

 

 

Klik hier voor het nieuws en agenda archief

 

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen van Muziekles Waterland.