muziekles waterland open dag

OPEN DAG bij Muziekles Waterland op 18 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 staan de docenten van Muziekles Waterland klaar voor iedereen die meer wil weten over muzieklessen op verschillende instrumenten. Tussen 12.00 en 15.00 uur kan jong en oud terecht in De Geulenstraat 62 te Purmerend.

Wil je ook kennis maken met onze muziekdocenten?

Wat is er nou mooier dan zelf even een gitaar vast te moge houden, achter een piano of drumstel te zitten of op een saxofoon te blazen? Misschien heb je specifieke vragen over een instrument of de muzieklessen?  

Al deze docenten zijn afgestudeerd aan het conservatorium en ze hebben zin  om hun passie over te brengen op hun leerlingen en toekomstige leerlingen kennis te laten maken met hun instrument.

Op de open dag zijn in ieder geval de docenten aanwezig voor cello, blokfluit, piano, drums, saxofoon, klarinet, hoorn, trompet, zang (pop) en gitaar.

Meer informatie over les op deze instrumenten (maar ook over bijvoorbeeld trompet, hoorn, viool, dwarsfluit of hobo) kan je vinden op muziekles-waterland.nl.

En wist je dat het Sport en Cultuurfonds ook gebruikt kan worden voor de betaling of gedeeltelijke betaling van muzieklessen voor kinderen en jongeren tot en met 20 jaar? Het Sport en Cultuurfonds is voor ouders en kinderen met onvoldoende inkomen, klik hier voor meer informatie. De leerlingen die via het cultuurfonds muziekles kunnen krijgen hebben via hun intermediair ook de mogelijkheid om een instrument in bruikleen te aan te vragen.  

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen van Muziekles Waterland.