Je bent misschien wel een kunstenaar die zichzelf en zijn werk hier wil voorstellen of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.

Muziekles

Muziekles door docenten van het muziekcollectief Waterland

Muzieklessen voor jong en oud!

muziekles waterland
Docentencollectief

Over ons

De muzikanten die de muzieklessen geven bij Docentencollectief Muziekles Waterland zijn allemaal professionals, conservatorium geschoold, met ieder een eigen aanpak en methodes. 

Dit docentencollectief is opgericht nadat Muziekschool Waterland in Purmerend de particuliere muzieklessen is gestopt. Ieder van ons is naast muzikant dan ook als eigen ondernemer binnen dit collectief werkzaam. 

Alle muziekdocenten plannen hun eigen muzieklessen en regelen onderling met de leerlingen de tarieven en betalingen. 

De muzieklokalen worden gehuurd van muziekschool Waterland. Muziekschool Waterland geeft geen particuliere muzieklessen meer aan leerlingen, zij geeft muzieklessen op scholen. De enthousiaste docenten binnen ons collectief zijn vol energie als zelfstandige muziekdocenten verder gegaan binnen het Muziekcollectief Waterland. 

KvK nummer: 60732636

Locatie muzieklessen

De muzieklessen vinden plaats in Purmerend en de lestijden worden in overleg afgesproken met de muziekdocenten op de dagen dat zij aanwezig zijn in het voormalige gebouw van muziekschool Waterland. Graag tot ziens!

De muzieklessen vinden plaats in  het gebouw van ‘Muziekschool Waterland’.

Docentencollectief Muziekles Waterland
Geulenstraat 62
1441 RZ Purmerend