Claudia Valenzuela

Vioolles

Korte biografie:

Ik ben Claudia Valenzuela. Ik ben in Frankrijk opgegroeid in een muzikale familie. Ik begon met vioolspelen toen ik zes was. Tot mijn 18e jaar studeerde ik aan het Conservatoire Nationale

in Fresnes, Frankrijk. In 1998 kwam ik naar Nederland om klassieke muziek te studeren bij Andras Czifra aan het Rotterdams Conservatorium. Na mijn afstuderen in 2004 deed ik een master kamermuziek aan het Fontys Conservatorium in Tilburg bij Jenny Spanoghe.

Ik heb altijd klassieke muziek gespeeld maar ook andere muziekstijlen zoals: tango, salsa, traditionele muziek uit Mexico en geïmproviseerd muziek. Ik speel in verschillende bandjes zoals het Tomasa Quartet, Pavadita Tangostrijkkwartet en Mariachi los Mezcales.

Sinds 2007 geef ik vioollessen, zowel individuele lessen als groepslessen. Mijn liefde voor lesgeven groeit en ik geniet van het leerproces van elk kind.

 Contact:

E-mail: clovalen@yahoo.fr

Telefoon: 06 – 45212313

Websites:
losmezcales.com
pavadita.com
tomasaquartet.com

Wat de leerlingen zeggen

Claudia is een ...
Naam
X jaar les bij Pieter
andere referentie....
leerling
Plaats