Kennismaken met de nieuwe muziekdocenten bij Muziekles Waterland

harples Eva Tebbe
Harpiste Eva Tebbe
Klarinet les Laly Shams Purmerend
Klarinetdocent Laly Shams
basgitaar les Laurens Tol
Bassist Laurens Tol

Kennismaken met nieuwe muziekdocenten bij muziekles Waterland

2 december 2020
Bij Muziekles Waterland zijn een paar nieuwe docenten komen werken. In de komende tijd kan je ze met hun instrument ontmoeten op twee zaterdagmiddagen:

Op zaterdag 12 december is het de beurt aan Eva Tebbe, Laly Shams en Laurens Tol

Eva Tebbe is een veelzijdige harpiste. Ze treedt veel op met verschillende ensembles en in grote theaterproducties. Dat combineert ze graag met lesgeven om zo haar kennis, ervaring en liefde voor muziek te delen met leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus.

Laly Shams is klarinetdocent en vertelt je graag van alles over haar instrument. Je mag het instrument ook zelf even uitproberen. Ben je zelf al een gevorderde klarinettist en wil je misschien wel weer les nemen dan is dit een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met Laly.

Voor de basgitaar lessen is de Volendamse bassist Laurens Tol aangetrokken. Laurens studeerde aan het Haarlems Conservatorium en volgde ook lessen in New York. Laurens speelde onder andere met de

3 J’s. Daarnaast is hij een enthousiaste en ervaren leraar die graag lesgeeft aan oud en jong. Speel je al bas en wil je jouw skills verbeteren, kom dan kennismaken met Laurens. Hij helpt je graag verder. Beginners zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De lessen van Muziekles Waterland worden gegeven in de Geulenstraat 62, 1441 RZ Purmerend.

Je kunt daar op zaterdag 12 december van 12.30 tot 14.00 terecht voor de harp, van 14.00 tot 15.30 voor de klarinet, en van 15.30 tot 17.00 voor de basgitaar.

Op zaterdag 16 januari zijn de Saskia van der Hall (dwarsfluit docente) en de Anton Michel (hoorn docent) en aan de beurt

Voor informatie over alle andere muzieklessen en onze docenten en lessen van Muziekles Waterland: muziekles-waterland.nl

Klik hier voor het agenda en nieuws overzicht. 

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen van Muziekles Waterland.