harples Eva Tebbe

kennismaken nieuwe muziekdocenten bij muziekles Waterland

klarinetles Purmerend Sergio Sanchez
Sergio Sánchez
basgitaar les Laurens Tol
Eva Tebbe harp - harplessen
Dwarsfluitles Saskia van der Hall
Dwarsfluitles Saskia van der Hall
Hoornles Anton Michel
Hoornles Anton Michel
Henne Reijs Keybords
Keybordles Henne Reijs
harples Eva Tebbe
Eva Tebbe harp - harplessen

Nieuwe muziekdocenten bij Muziekles Waterland
21 oktober 2020

Naast alle vertrouwde namen zijn er nu ook een aantal nieuwe docenten actief bij Muziekles Waterland. Zoals voor alle docenten bij ons collectief zijn ook deze docenten weer super-enthousiast en hebben ze een conservatorium-diploma op zak.

Voor klarinetles kan je sinds kort bij Sergio Sánchez terecht. Deze jonge, van oorsprong Spaanse klarinettist studeerde kort geleden af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sergio speelde in diverse Europese orkesten en ensembles. Hij houdt van klassieke muziek maar ook van jazz en volksmuziek.

Voor basgitaarles is de Volendamse bassist Laurens Tol aangetrokken. Laurens studeerde aan het Haarlems Conservatorium en volgde ook lessen in New York. Laurens speelde onder andere met de 3 J’s.

De dwarsfluitlessen worden sinds kort verzorgd door Saskia van der Hall uit Hoorn, een ervaren docente die zelf in verschillende ensembles speelt.

Hoornles kan je volgen bij Anton Michel. Anton speelde onder andere bij Amsterdam Sinfonietta en het Promenade Orkest. Hij geeft ook muzieklessen op verschillende basisscholen in Purmerend en omgeving.

En dan is er nu ook een specialist bij Muziekles Waterland voor keyboardles. Dit is Henne Reijs. Henne studeerde piano aan het Conservatorium van Amsterdam en keyboard aan het Haarlems Conservatorium. Hij begeleidde veel bekende artiesten, zoals Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Glennis Grace.

En wie harp wil leren spelen kan sinds heel recent bij muziekles Waterland terecht: de harpiste Eva Tebbe is een inspirerende en veelzijdige muzikant. Eva geeft harplessen aan beginnende en gevorderden leerlingen en speelt nu onder andere in Duo Bilitis en maakt onderdeel uit van het Eef van Breen Group. 

Al deze nieuwe gezichten vormen een mooie aanvulling op het bestaande docentenbestand van Muziekles Waterland.
Voor alle docenten geldt dat zij lesgeven op alle niveaus en aan alle leeftijden in de gemeenten Purmerend, Wormerland en Waterland. Het collectief hoopt met dit brede aanbod alle inwoners van de regio de gelegenheid te geven om te ontdekken wat een voldoening het beheersen van een instrument (of de stem) kan bieden. Heel belangrijk in deze tijd waarin kinderen, jeugd en volwassenen hun activiteiten meer binnenshuis zullen ontplooien.  

Voor meer informatie over alle docenten en lessen van Muziekles Waterland, of voor het aanvragen van een proefles ga je naar https://muziekles-waterland.nl/muzikanten-team/

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen van Muziekles Waterland.