harples open dag muziekles waterland

Open dag gitaar en harp Purmerend, zaterdag 21 januari 2023

Open Dag Gitaar en Harp bij Muziekles Waterland.

Als jij je afvraagt of (elektrisch)gitaarspelen iets voor jou is, of wanneer je eindelijk wel eens op een echte harp wil spelen, dan moet je op zaterdag 21 januari zeker een kijkje gaan nemen bij Muziekles Waterland. Twee nieuwe, enthousiaste docenten zitten dan klaar om je alles te vertellen over hun instrument en over de lessen die je bij hen kan volgen. En natuurlijk mag je zelf ook even op de instrumenten spelen. 

Dafne Paris is een jonge harpiste met veel ervaring in lesgeven en op het podium. Zij volgde haar opleiding in Italië en in Nederland. Dafne heeft naast haar lespraktijk ook veel opgetreden, met orkesten in binnen- en buitenland. In 2022 was zij winnaar van de ‘Best Performance Award’ van ‘La Biennale di Venezia’ 2022. 

Dafne wil je graag laten ervaren hoe leuk het is om op een harp te spelen. Harpen zijn er in vele maten, dus van jong tot oud kan je terecht op harp les. Daar komt nog bij dat er harpen te huur zijn via de Stichting Klankbordfonds, zodat je niet meteen een (dure) harp hoeft te kopen.

Reinder Oldenburger is een ervaren gitarist. Na zijn opleiding aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam heeft hij lesgegeven aan diverse muziekscholen. In 2011 vertrok hij naar de Verenigde Staten, waar hij eerst in New York en daarna in Los Angeles actief was als muzikant en beeldend kunstenaar. Reinder Oldenburger gitaarles

Sinds kort woont Reinder weer in Nederland en wil hij graag bij Muziekles Waterland gitaarles komen geven. 

Kom alles te weten over gitaarles en harples en stap op zaterdag 21 januari tussen 13.00 en 16.00 uur bij Muziekles Waterland, Geulenstraat 26, Purmerend.

 

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen van Muziekles Waterland.