Nieuwe muziekdocenten in Purmerend bij Muziekles Waterland

Lisa Rietveld_zangdocent_zangles_Purmerend
Zangles docent Lisa Rietveld
Drumles_joeri_de_Jong_purmerend_drummenDrumles_joeri_de_Jong_purmerend_drummen
Drumles docent Joeri de Jong

Nieuwe muziekdocenten in Purmerend bij Muziekles Waterland
26 februari 2019

Lisa Rietveld heeft zich aangesloten bij ons muziekdocenten collectief sinds begin februari en is zangeres. Vanaf maart zal Joeri de Jong beginnen met het geven van drumlessen. 

 Lisa Rietveld studeerde in mei 2018 af aan het Haarlems Conservatorium met als hoofdvak zang. Inmiddels is Lisa bij Muziekschool Waterland dirigente van kinderkoor de New Kickers, een koor waar ze vroeger zelf in is begonnen. Naast het geven van zangles staat ze wekelijks meerdere keren op het podium. Meer informatie vind je op de pagina van Lisa Rietveld..

Joeri de Jong is drummer en drumdocent en in 2004 afgestudeerd aan het conservatorium van Alkmaar. Daarna heeft hij een aantal maanden in Los Angeles gestudeerd aan het LA College of Music, waar hij lessen volgde van o.a. Ralph Humphrey (Frank Zappa) en Joe Porcaro (Frank Sinatra en vader van de legendarische Toto-drummer Jeff Porcaro). Meer informatie vind je op de pagina van Joeri de jong.

Beide zijn zeer enthousiaste muzikanten die hun liefde voor zang en drums willen overbrengen op nieuwe leerlingen in Purmerend. Wil je  zangles of drumles in Purmerend? We hebben nog plek!

Klik hier voor een overzicht van alle nieuws en agenda artikelen van Muziekles Waterland.