Joeri de Jong

Drumles / slagwerkles

Korte biografie:

Hoi, ik ben Joeri de Jong, drummer en drumdocent van beroep. Ik ben in 2004 afgestudeerd aan het conservatorium van Alkmaar. Daarna heb ik nog een aantal maanden in Los Angeles gestudeerd aan het LA College of Music, waar ik lessen volgde van o.a. Ralph Humphrey (Frank Zappa) en Joe Porcaro (Frank Sinatra en vader van de legendarische Toto-drummer Jeff Porcaro).

Ik drum in een aantal vaste bands waarmee ik wekelijks optreed en doe verder sessiewerk, dat wil zeggen: wanneer een artiest/studio/band een drummer nodig heeft, kunnen ze mij bellen! Zo heb ik op het podium gestaan met Sjors van der Panne (finalist The Voice), Jeroen van der Boom, Manuela Kemp en andere artiesten. In mijn thuisstudio speel ik regelmatig drumpartijen in voor liedjes van songwriters en reclametunes.

Ik geef nu zo’n 18 jaar met veel plezier drumles en ik kijk ernaar uit om samen aan jouw drumspel te werken. In de lessen zullen we aandacht besteden aan techniek, noten lezen, coördinatie, sound, groove en het leren van bekende nummers. Ik speel ook gitaar en piano, dus we kunnen in de les ook jammen en zo aan je muzikaliteit werken.

Hopelijk tot gauw!


Contact informatie

E-mail: 
joeridrums@gmail.com

Websites:
www.drumcursus.nl
www.nextleveldrummer.com