Lisa Rietveld

Zangles en pianoles in Purmerend

Op dit moment neemt Lisa geen nieuwe leerlingen aan en heeft ook geen plek op de wachtlijst. Haar collega Menno van Veen heeft nog wel plek voor nieuwe leerlingen! 

 

Korte biografie:

Lisa Rietveld is geboren in Purmerend maar de laatste jaren vooral getogen in Haarlem. Lisa studeerde in mei 2018 af aan het Haarlems Conservatorium met als hoofdvak zang. Ze heeft zich de afgelopen jaren vooral op haar eigen muziek gefocust en studeerde met een compleet eigen show af in Bitterzoet in Amsterdam.
Haar liedjes schrijft ze op de piano; een instrument dat ze al sinds haar 13e bespeelt.
“Elke leerling is anders, daarom vind ik les op maat ontzettend belangrijk. Iedereen komt binnen met een ander doel en een andere benadering van muziek. Mijn doel voor elke les is om mijn leerling iets te leren én plezier te hebben, want dat is het aller belangrijkste.”
Lisa geeft zangles en staat wekelijks meerdere keren op het podium. 

Zangles en songwriting

Naast zang en piano geeft Lisa Rietveld ook sinds 2018 les in songwriting. Door haar eigen ervaring als songwriter en als artiest onder de naam Leah Rye geeft ze op een leuke, overzichtelijke manier coaching in het ongrijpbare proces van songwriting. Keuzes maken, identiteit uitdiepen en teksten schrijven horen hier allemaal bij. 
Deze lessen zijn ook heel leuk om samen te volgen in duo of groepsvorm. Voor vragen daarover graag contact opnemen! 
* Bij songwriting geeft Lisa de voorkeur aan een les van 45 minuten omdat dit proces vaak meer tijd vergt.  

Pianoles

Naast zang speelt Lisa al sinds haar 13e piano en geeft dan ook met veel plezier beginners les. , Haar focus ligt bij pop, dat wil zeggen dat bekende nummers vertaald worden naar piano arrangementen. Ze geeft veel les aan kinderen vanaf 7 jaa

 

Op dit moment neemt Lisa geen nieuwe leerlingen aan en heeft ook geen plek op de wachtlijst. Haar collega Menno van Veen heeft nog wel plek voor nieuwe leerlingen!