Hoboles

Esther van der Ploeg

Hoboles

Naast dat ik met veel plezier uitvoerend musicus ben, vind ik het ontzettend leuk om hoboles te geven aan zowel kinderen als volwassenen van alle niveau’s. Dus of je nog nooit hobo gespeeld heb of een gevorderde leerling bent, ik vind het heel leuk om je les te geven!

In de les staat een goede hobo-techniek centraal. Om goed hobo te kunnen spelen is het belangrijk dat je leert om je adem goed te gebruiken en om ‘ademsteun’ te ontwikkelen zodat de hobo kan gaan zingen! Ook mag het aan spelplezier in de les niet ontbreken! 

Korte biografie:

Esther behaalde haar Bachelor diploma aan het conservatorium van Rotterdam en studeerde in 2017 af voor haar Master in Berlijn aan de Hochschule für Musik ‘Hanns Eisler’. In 2019 behaalde zij eveneens een Master barokhobo aan het Conservatorium van Amsterdam.

Zij speelde als freelancer mee diverse orkesten als het Radio Filharmonisch Orkest, het NedPhO, Philharmonie ZuidNederland en het Residentie Orkest. Als barok hoboïste speelde zij bij de Nederlandse Bachvereniging , en het Amsterdam Baroque Orchestra. 

Zij vindt het het leukste om met andere musici samen te spelen, iets wat zij ook mee wil geven aan haar leerlingen. 

Als u meer over Esther wil weten, neem dan eens een kijkje op de website: www.esthervanderploeg.nl

Als u meer informatie wil of een afspraak wil maken voor een vrijblijvende proefles kunt u een email sturen naar esthervdploeg@gmail.com.

Hobo

Althobo

Barokhobo

Wat de leerlingen zeggen over de hobolessen van Esther:

Ik leer heel veel van de lessen van Esther! Ze helpt me om het beste uit mezelf te halen en om op een hoger niveau te komen."
Mariam Fahkri
Purmerend
Bij Esther in de les hebben we altijd veel plezier. Veel grapjes maar ze past zich ook goed aan op wat jij wilt en waar je je in wil ontwikkelen. Esther is geweldig".
Laura Vonk
Purmerend